ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το CoolSculpting είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους έχουν ανεπιθύμητο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές. Σε αντίθεση με χειρουργικές επεμβάσεις απώλειας βάρους (π.χ. γαστρική παράκαμψη), το CoolSculpting δεν είναι μια μέθοδος αδυνατίσματος για τους ανθρώπους που είναι παχύσαρκοι. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για το CoolSculpting είναι άνρθωποι που βρίσκονται κοντά στο ιδανικό τους βάρος, έχουν εμφανή σημεία τοπικού λίπους σε ορισμένες περιοχές, από τα οποία θα ήθελα να απαλλαχθούν. Το Coolsculpting είναι μια μη επεμβατική εναλλακτική λύση στην λιποαναρρόφηση.
Το σώμα έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό λιποκυττάρων που μεγαλώνουν ή μικραίνουν όσο παίρνουμε ή χάνουμε βάρος. Η Θεραπεία Coolsculpting ΜΕΙΩΝΕΙ τον αριθμό των λιποκυττάρων στην περιοχή σε ποσοστό 20 με 25%! Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό και δεν επανέρχονται! Το αποτέλεσμα; Λιποκύτταρα τέλος για πάντα!
Δεν είναι όλες οι εφαρμογές Coolsculpting ίδιες, ούτε παρέχουν όλες την ίδια Αποτελεσματικότητα.
Στο ιατρείο μας διαθέτουμε το ΣΥΝΟΛΟ των κεφαλών τελευταίας τεχνολογίας που συνοδεύουν το Coolsculpting. Κάθε κεφαλή έχει το δικό της μοναδικό σχήμα και μέγεθος και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αγκαλιάζει με ακρίβεια συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας (ψωμάκια, σαγόνι, κοιλιά, και άλλα). Η επιλογή του σωστού τύπου κεφαλής, ο αριθμός των κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν, ο τρόπος τοποθέτησής τους καθώς και ο αριθμός των συνεδριών που θα αποφασιστούν κατά το αρχικό εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας σας, πρόκειται να καθορίσουν το τελικό Αποτέλεσμα για τη Δημιουργία του Τέλειου σχήματος στο Σώμα σας (Λιπογλυπτική). Η δική μας μεθοδολογία Χαρτογράφησης (3D αξιολόγηση περιοχών τοπικού πάχους) και Γλυπτικής (τοποθέτηση των κεφαλών στα βέλτιστα σημεία απόδοσης) διασφαλίζει την μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Coolsculpting.
Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται στο κρύο και συγκεκριμένα στους -9°C, καταστρέφονται με ασφάλεια και πεθαίνουν φυσιολογικά. Μέσα σε μερικές εβδομάδες από την θεραπεία, το σώμα απομακρύνει για πάντα τα λιποκύτταρα με την φυσική μέθοδο του μεταβολισμού. Μόλις το τοπικό πάχος φύγει, φεύγει για πάντα! Αξίζει να σημειωθεί πως το Coolsculpting καταστρέφει αποκλειστικά τα λιποκύττερα χωρίς να επιδρά καθόλου στους γύρω ιστούς (δέρμα, αγγεία, κτλ). Πρόκειται για μια ασφαλή και εγκεκριμένη μέθοδο.
Ναι. Μια συνεδρία είναι αρκετή ανά περιοχή, για να επιτευχθεί μείωση των λιποκυττάρων σε ποσοστό 20-40%. Εάν επιθυμείτε να αφαιρέσετε μεγαλύτερα ποσοστά λίπους, υπάρχει δυνατότητα επαναλειπτικών συνεδριών. Αυτό φυσικά εξαρτάται από τα κιλά σας, το σώμα σας, την κατανομή λίπους και το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για το λόγο αυτό, πριν από οποιαδήποτε θεραπεία, πραγματοποιείται δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης για να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και τα δυνατά αποτελέσματα.
Θα χρειαστείτε μόνο 1 συνεδρία ανά περιοχή τοπικού πάχους! Κατά την επίσκεψή σας, θα δημιουργήσουμε μαζί ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στους στόχους σας. Η διάρκεια της θεραπείας καθώς και το πλήθος των συνεδριών CoolSculpting πρόκειται να διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών τοπικού πάχους που επιθυμείτε να αντιμετωπίσουμε. Με τις νέες κεφαλές του CoolSculpting μπορούμε να θεραπεύσουμε μια περιοχή τοπικού πάχους στο σώμα σας, μόλις σε 35-60 λεπτά. Η χρονική διάρκεια της επίσκεψής σας όμως καθορίζεται από το πλήθος των περιοχών τοπικού πάχους που πρόκειται να θεραπεύσουμε. Εάν για παράδειγμα επιθυμούμε να αντιμετωπίσουμε 2 περιοχές (πχ τα 2 ψωμάκια ή 2 περιοχές στην κοιλιά), θα χρειαστούμε περίπου 1.30 με 2 ώρες.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 3η κιόλας εβδομάδα μετά τη θεραπεία σας! Στους επόμενους 2 μήνες θα παρατηρήσετε ακόμη πιο εμφανή αποτελέσματα, ενώ το 100% του αποτελέσματος πρόκειται να το δείτε μετά από 4 μήνες από τη θεραπεία, καθώς το σώμα σας εξακολουθεί να "δουλεύει" αποβάλλοντας τα λιποκύτταρα!
Τα αποτελέσμα είναι ΜΟΝΙΜΑ! Μόλις τα κύτταρα αποβληθούν από τον οργανισμό, δεν επανέρχονται!
Καθόλου! Μετά το τέλος της θεραπείας μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις δραστηριότητες σας.Συστήνεται να αποφύγετε την άσκηση καθώς και θεραπείες θερμότητας για 24 ώρες μετά τη θεραπεία λόγω οποιωνδήποτε ήπιων παρενεργειών στη θεραπεία.
Αντιμετωπίζει όλες τις περιοχές όπου υπάρχει ανεπιθύμητο τοπικό πάχος στο σώμα σας. Οι πιο συχνές περιοχές είναι: η Κοιλιά, τα Ψωμάκια, η Γυναικομαστία στους Άνδρες, οι Μηροί, το Διπλοσάγονο, τα Μπράτσα και οι γάμπες.
Πολλοί άνθρωποι, αφού είδαν τα αποτελέσματα από το CoolSculpting, έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να διατηρήσουν το ιδανικό βάρος τους. Ωστόσο, εάν πάρετε βάρος, θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε ολόκληρο το σώμα σας, όχι μόνο στις περιοχές που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία.
Καθώς η ψύξη αρχίζει κατά τα πρώτα λεπτά, συνήθως αισθάνεστε μία έντονη αλλά απόλυτα ανεκτή αίσθηση κρύου στην περιοχή. Η αίσθηση αυτή σύντομα αποχωρεί καθώς η περιοχή μουδιάζει μέσα σε 5 έως 10 λεπτά κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η διαδικασία είναι τόσο "εύκολη" και ανεκτή που οι περισσότεροι ασθενείς την περνούν ευχάριστα, βλέποντας τηλεόραση, διαβάζοντας, δουλεύοντας στον φορητό υπολογιστή τους ή άλλοι απλώς ... κοιμούνται!
Το Coolsculpting είναι μια απολύτως ασφαλής θεραπεία που επιδρά αποκλειστικά στο τοπικό πάχος αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς (δέρμα, αγγεία, νεύρα, κτλ). Το Coolsculpting όπως κάθε ιατρική θεραπεία, μπορεί να έχει παρενέργειες σε ορισμένους ανθρώπους. Τέτοιες μπορεί να είναι το μούδιασμα της περιοχής. Συχνά, παρουσιάζεται η αίσθηση μουδιάσματος στην περιοχή μετά τη θεραπεία. Επίσης μπορεί να παρατηρήσετε μια "κοκκινίλα" στην περιοχή και σπανιότερα μια μελανιά.
Όλες αυτές οι αντιδράσεις είναι απολύτως φυσιολογικές και ασφαλείς και θα υποχωρήσουν γρήγορα.
Μέχρι σήμερα έχουν εφαρμοστεί περισσότερες από 140.000 θεραπείες παγκοσμίως από την κυκλοφορία του Coolsculpting το 2009. Οι κλινικές μελέτες που υποστηρίζουν τη θεραπεία χρονολογούνται από το Μάιο του 2006 και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της διαδικασίας.
Το CoolSculpting είναι η μοναδική θεραπεία κρυολιπόλυσης που έχει εγκριθεί από τον αυστηρό FDA (Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων). Είναι απόλυτα ασφαλής για τη μείωση του τοπικού λίπους σε όλο το σώμα. Θεωρείται η Νο1 μη επεμβατική θεραπεία μείωσης λίπους και έχουν πραγματοποιηθεί εκατομμύρια θεραπείες CoolSculpting παγκοσμίως. Το Coolsculpting είναι μια απολύτως ασφαλής θεραπεία που επιδρά αποκλειστικά στο τοπικό πάχος αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς (δέρμα, αγγεία, νεύρα, όργανα).
Όπως κάθε ιατρική θεραπεία, το CoolSculpting δεν είναι για όλους. Δεν θα πρέπει να υποβληθείτε σε θεραπεία CoolSculpting εάν υποφέρετε από κρυοσφαιριναιμία, από τη νόσο ψυχρών συγκολλητινών ή από παροξυσμική νυχτερινή αιμοσφαιρινουρία. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως το CoolSculpting δεν αποτελεί μέθοδο αντιμετώπισης της παχυσαρκίας. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία, ο ιατρός μας Dr. Χρήστος Στάμου, λαμβάνοντας ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό και εφόσον σας εξετάσει, θα αποφανθεί για το κατά πόσο το CoolSculpting είναι κατάλληλο για εσάς.
Όλοι οι ασθενείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το Coolsculpting θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού για αξιολόγηση και ενημέρωση, χωρίς χρέωση. Σε αυτό το ραντεβού θα αξιολογήσουμε εάν οι ασθενείς είναι κατάλληλοι για τη θεραπεία, τους στόχους τους και πώς μπορούν να επιτευχθούν.
Το κόστος της θεραπείας Coolsculpting® ποικίλει ανάλογα με την περιοχή τοπικού πάχους που επιθυμούμε να εξαλείψουμε. Επηρεάζεται από το μέγεθος της κεφαλής (applicator) που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε (μικρή – μεσαία – μεγάλη) αλλά και τον όγκο του λίπους που κατέχει η περιοχή της θεραπείας. Στις περισσότερες θεραπείες το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 600 – 850€ για εφαρμογή 2 κεφαλών σε 2 περιοχές τοπικού πάχους (μικρές ή μεσαίες κεφαλές). Επιπλέον παρέχουμε έκπτωση για αγορά περισσότερων συνεδριών. Στο Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης και αξιολόγησης του σώματός σας θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος της εξατομικευμένης θεραπείας σας.
Τώρα περιμένετε να φανούν τα αποτελέσματα και κλείνετε ραντεβού αξιολόγησης της θεραπείας σας για να δούμε από κοντά την εξέλιξη σας! Μην ξεχνάτε. Ένα υγιές σώμα είναι ένα χαρούμενο σώμα! Κι εμείς στην Dermadvance, σας θέλουμε χαρούμενους!

#CoolsculptingAdvance

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ