ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ:

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COOLSCULPTING®

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ COOLSCULPTING ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΙΠΟΥΣ ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ COOLSCULPTING UNIVERSITY

ME ΝΕΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ COOLADVANTAGE ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ AKOMH ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΙΠΟΣ

ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ «ΦΥΣΙΚΟ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το κόστος της θεραπείας Coolsculpting® ποικίλει ανάλογα με την περιοχή τοπικού πάχους που επιθυμούμε να εξαλείψουμε. Επηρεάζεται από το μέγεθος της κεφαλής (applicator) που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε (μικρή – μεσαία – μεγάλη) αλλά και τον όγκο του λίπους που κατέχει η περιοχή της θεραπείας.

Στις περισσότερες θεραπείες το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 600 – 850€ για εφαρμογή 2 κεφαλών σε 2 περιοχές τοπικού πάχους (μικρές ή μεσαίες κεφαλές). Επιπλέον παρέχουμε έκπτωση για αγορά περισσότερων συνεδριών.

Στο Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης και αξιολόγησης του σώματός σας θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος της εξατομικευμένης θεραπείας σας.

TO COOLSCULPTING ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΣΤΗΝ DERMADVANCE ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Στην Dermadvance, προσφέρουμε στους ασθενείς μας μόνο τις κορυφαίες ιατρικές τεχνολογίες και μηχανήματα. Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους επιλέξαμε αμέσως το Coolsculpting, ως την αποτελεσματικότερη συσκευή.

Εξειδικευόμαστε στο Coolsculpting και μπορούμε με σιγουριά να λέμε ότι τα αποτελέσματά μας ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλες κλινικές.

Ο στόχος και το μέλημά μας σε κάθε συνεδρία Coolsculpting είναι η πλήρης προσαρμογή του μηχανήματος στο δικό σας σώμα και η εκμετάλλευση του συνόλου των δυνατοτήτων της συσκευής προς όφελος του ασθενή.

Dr. Χρήστος Στάμου
Στρατιωτικός Ιατρός, Επιστημονικός Υπεύθυνος Coolsculpting Advance, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Μέλος της Ένωσης Δερματολόγων Αφροδισιολόγων Ελλάδος και της Αμερικάνικης Ένωσης Δερματολόγων (AAD)

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ COOLSCULPTING ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ

#CoolsculptingAdvance

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ